Fossielen retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling? Heb je besteld maar wil je retourneren? dat kan bij ons. Zie hieronder de de mogelijkheden.

7-dagen garantie

Na het ontvangen van een pakket heb je 7 dagen de tijd om deze te retourneren als je niet tevreden bent. Dit kan via ons contactformulier. natuurlijk mag deze niet beschadigd zijn. Als het pakket geretourneerd wordt ontvang je het geld zo snel mogelijk terug op je rekening.

Beschadigde fossielen

De fossielen mogen niet beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten. Als ze wel beschadigd zijn zou er eventueel een prijs afgesproken kunnen worden waarvoor het terug gebracht kan worden. Natuurlijk is deze dan wel lager dan de aankoopprijs. Natuurlijk is het ook handig als er foto’s van het fossiel gestuurd kunnen worden. Het liefst hebben we dan ook dat als er een probleem is met het fossiel. Of je wilt het beschadigd terugbrengen. Dat er contact opgenomen wordt via Instagram. Via dit platform kunnen foto’s namelijk uitgewisseld worden en is het makkelijker om het contact soepel af te laten lopen.

Hoe kan je contact met ons opnemen?

Je kan contact met ons opnemen door ons contactformulier. Deze is te vinden op onze contactpagina. Maar ook met de knop onderin. Dit formulier kan gebruikt worden voor vragen, maar ook voor retoursverzoeken. Maar ook eventuele reviews kan je hierdoor sturen. Alles is vrijwel welkom via dit formulier. Behalve spam.

Neem contact op